Ons team

Klaartje FreekeKlaartje Freeke is ruim 12 jaar advocaat en sinds 2013 is zij als mediator breed inzetbaar. Samen met Wikke Monster heeft ze in Amsterdam-Noord een kantoor dat is gericht op verzoening en duurzaam herstel. Klaartje en Wikke zijn samen met Ilco van der Linde de bezielende krachten achter de Verzoenkamer van Herberg Het Mandelahuisje.
Wikke MonsterWikke Monster is sinds 1999 werkzaam als advocaat en gespecialiseerd in strafzaken. Net als Klaartje Freeke is zij sinds 2013 mediator. Daarnaast heeft zij zich verdiept in vergeving. Wikke gelooft in de goedheid van mensen en is ervan overtuigd dat er in deze chaotische wereld maar één weg is, en dat is de weg van verbinding. Het is haar missie in het strafrecht een element van vergeving verankerd te krijgen.
Ingemar FranciscaIngemar Francisca is mediator, pedagoog en verzoener. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van ouders en gezinnen, waarbij zij zich richt op het vinden van een gezamenlijke oplossing en het creëren van harmonie, vergeving en verzoening. Ingemaar is ook de initiatiefneer van de Verzoendag in Amsterdam Zuid-Oost.
Han KempersHan Kempers is arbeidsdeskundige en mediator. Hij adviseert over arbeidongeschiktheid en re-integratie. Hij zit dagelijks met werkgevers en werknemers om de tafel om te zoeken naar passende oplossingen voor hun conflicten.
Arno SchansArno Schans is een energieke ‘arbeids-mediator’, gespecialiseerd in werk- en samenwerkingsrelaties. Door zijn ervaring als P&O-manager heeft hij veel werknemers, managers en managementteams geholpen bij de overbrugging van tegenstellingen en conflicten. Daarnaast is hij als buurtbemiddelaar verbonden aan Beter Buren, een partner van Herberg Het Mandelahuisje.
Julia VeldkampJulia Veldkamp is advocaat, mediator en coach op het gebied van familierecht. Met haar jarenlange ervaring heeft zij geleerd door de conflicten heen te kijken. Ze schuwt de confrontatie niet, is vrijgevochten in haar benadering en creëert daarmee duurzame oplossingen voor haar cliënten.
Paulien DefoerPaulien Defoer is een van de pioniers op het gebied van mediation in strafzaken waarbij ze gesprekken tussen daders en slachtoffers van strafbare feiten begeleidt. Van huis uit is zij mediator in arbeidsgeschillen en heeft zij jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van loopbaanbegeleiding en arbeidsbemiddeling.
Hein WesterouenHein Westerouen van Meeteren is trainer, coach en mediator met een enorme staat van dienst. Hij is (onder andere) medeoprichter van het Mediation Trainingsinstituut in Amersfoort en schrijver van De 10 Vaardigheden van Mediation. Hij werkt sinds 1997 als mediator en is breed inzetbaar, van arbeidsgeschillen en echtscheidingen tot conflicten tussen overheid en burgers.
Arnoud SixArnoud Six is gericht op duurzaamheid en natuurlijke groei. Hij heeft een groot netwerk in het bedrijfsleven en weet hoe de verschillende belangen binnen een organisatie en daarbuiten kunnen botsen. Door zijn inlevingsvermogen is hij in staat om creatieve oplossingen aan te dragen en mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Extra aardigheid: Arnoud is telg van de roemruchte Six-familie, waar de Sixhaven naar is vernoemd!
Digna de BruinDigna de Bruin heeft 20 jaar bij een groot advocatenkantoor gewerkt waarvan 10 jaar als partner. Toen ging het roer om en heeft zij als bestuursrechtadvocaat en mediator haar eigen kantoor opgericht. Daarbij richt zij zich vooral op milieuzaken en ruimtelijke ordening kwesties tussen de overheid, burgers en bedrijven. Daarnaast is zij trainer op het gebied van conscious contracting.
Louise DancetAan de Balie te Brussel deed Louise Dancet als advocaat vijf jaar ervaring op met het oplossen van juridische geschillen. Inmiddels is zij als mediator gevestigd in Amsterdam en richt zich op zakelijke mediations. Voor de beroepsopleiding van ICM Opleidingen & Trainingen leidt Louise andere mediators op. Voor The School of Life in Amsterdam geeft ze lessen als Hoe Beter Ruzie Maken.
Hester BoschVanuit mijn achtergrond op fiscaal, psychologisch en juridisch vlak wil ik graag mensen als mediator bij hun scheiding helpen. De combinatie van mijn kennisgebieden maakt het mogelijk om mensen op een integrale manier te begeleiden en zo tot evenwichtige afspraken over vaak complexe materie te komen, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst (www.duurzaamfiscaal.nl)
Ali al HadauiAls mediator helpt Ali mee om bruggen te herstellen die door conflicten zijn beschadigd. Zijn Marokkaans-­Nederlandse achtergrond helpt bij het bemiddelen in conflicten waarbij één (of meer) van de partijen een niet­-Westerse achtergrond heeft. Hij begrijpt de context dan goed en krijgt snel vertrouwen. Een tolk inschakelen hoeft niet bij Ali, want hij spreekt zeven talen.
Farida FarhadpourFarida Farhadpour kan je na 51 intense levensjaren - waarvan 23 in Iran en 28 in Nederland – goed bijstaan wanneer je conflict in de buurt of op het werk te maken heeft met botsende culturele achtergronden. Farida begeleidt ook individuen, teams en organisaties in hun ontwikkeling, waarbij ze ook raad brengt wanneer hoog- en laagopgeleiden elkaar niet verstaan.