Op woensdag 19 augustus is het Zomerterras van Herberg Het Mandelahuisje misschien wel de allerbeste plek van heel Amsterdam om tussen 11.00 uur en 19.00 uur naar de grote, met veel bombarie binnenvarende, tall-ships te kijken. Alleen hier varen ze zo vlak voor je neus. En ondertussen bieden wij je een een gezellige boeren picknick-lunch.

Van gemeente en SAIL 2015 mogen we maximaal 250 mensen mee laten genieten. Daarom moeten we het dus reguleren met kaarten. Jouw plekje reserveer je al voor 50 Euro. Kinderen en Stadspas krijgen 5 Euro korting. Lunch is inbegrepen. Wil jij 1 van die gelukkigen zijn? Kom dan z.s.m. naar onze bar. Voor slechts 15 Euro extra kun je ook een voucher krijgen voor een barbecue-maaltijd, die vanaf 18.30 uur wordt aangeboden.

Vuurwerknachten in Romantische Suite

De boekingen voor de Romantische Suite van Herberg Het Mandelahuisje stromen inmiddels binnen. Maar geloof het of niet, voor drie van de vijf SAIL dagen hebben we de suite nog beschikbaar. Voor jou! Alleen als je snel bent natuurlijk.

Het gaat om

  • woensdag 19 augustus, tijdens Sail In
  • donderdag 20 en vrijdag 21 augustus met groots vuurwerk rond 22 uur
  • zondag 23 augustus, tijdens Sail Out

Voor 400 Euro – exclusief BTW en Toeristenbelasting – is de luxe glazen suite voor jou en je geliefde. Afgezien van de allerbeste zitplekken om Sail in of Sail Out of het vuurwerk te bewonderen is ook inbegrepen:

  • fantastisch ontbijt met producten van de boeren uit Amsterdam-Noord
  • gratis minibar, gratis wifi, gratis champagne
  • rond design bed
  • royaal bad in blauwe badkamer

Steun aan de sociale doelen van het Mandelahuisje

Iedere overnachting in de Romantische Suite draagt, net als uw bezoek aan het Zomerterras, bij aan sociale doelstellingen van Herberg Het Mandelahuisje. Overdag kan de suite namelijk omgetoverd worden tot Verzoenkamer, waar we samen met ons team van gediplomeerde mediators Amsterdammers helpen confilcten op te lossen. En als men weinig geld heeft doen we dat werk zelfs voor niets. Jullie maken dat mede mogelijk!
Dus kom bij ons overnachten en help al slapend conflicten de wereld uit!
Op alle andere dagen van het jaar is de prijs 340 Euro.

Let op: Zomerterras Mandelahuisje blijft gewoon voor iedereen toegankelijk tijdens vuurwerkavonden en sail out

Donderdag 20 augustus,vrijdag 21 augustus, zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus zijn we gewoon vrij toegankelijk voor iedereen, net als altijd, van 10 uur tot 22 uur.