Contact

Heb je zelf een mooi verbindend plan, een presentatie, festiviteit of debat in gedachten? We denken graag je met je mee: info@mandelahuisje.nl

Of bij spoed: 06-41465881

Bereikbaarheid

Herberg Het Mandelahuisje staat op een landtong naast de Sixhaven. Vanuit de stad kom je daar het best met de pont vanaf het Centraal Station naar de Buiksloterweg of het IJplein. Vanaf beide aanlegsteigers is het zo’n acht minuten lopen of drie minuten fietsen (we zitten precies tussen de twee pontjes in).

Voor auto’s is er maar een beperkt aantal parkeerplaatsen, langs het kanaal, tot aan de kleine rotonde, die 100 meter van de herberg ligt. Parkeren is daar alleen mogelijk met een blauwe kaart (maximaal een half uur). Rij niet het smalle pad in vanaf de rotonde. Dit pad is alleen voor bewoners, bezoekers voor de overnachting en leveranciers. Het pad eindigt bij ons terras en daar kun je niet keren.

Parkeer je auto dus ergens aan de Meeuwenlaan. Daar kun je met een blauwe kaart 2,5 uur vrij parkeren. Loop van daar gewoon even die paar minuutjes naar ons toe. Je kunt natuurlijk ook de parkeergarage gebruiken bij het Centraal Station. Daarna pak je dus de pont en ben je ook binnen paar minuten bij ons.


i love noord logo