Waar je kunt genieten van lekkere hapjes, drankjes en het mooiste uitzicht van Amsterdam

Hartje Amsterdam, je ziet het Centraal Station, EYE, het Muziekgebouw. En tegelijkertijd heb je het gevoel dat je er helemaal uit bent. Geen auto’s hier, het verkeer bestaat uit veerboten, vrachtschepen, cruiseboten, zeilboten, eenden, zwanen. Het IJ kabbelt aan je voeten. Met loungehoeken, losse stoelen zoals in de Jardin de Tuileries in Parijs en zelfs een grasheuvel om op te liggen – ons zomerterras is misschien wel het gezelligste hoekje van Amsterdam!

OPEN?

Vanaf 5 mei zijn we bij mooi weer geopend alleen op donderdag t/m zondag, van 11.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Op vrijdag en zaterdag halen we 22:00 uur. Mooi weer voor ons: 17 graden (of meer), droog en niet te veel wind. Bij wat regen hebben we grote parasols, maar die blijft buiten, dus bij storm of hevige regen zijn we gesloten. Net als bij ouderwetse strandpaviljoens.

Wat te doen bij twijfel?

  • U kunt bellen: 020-2339941. Maar soms is het te druk om op te nemen.
  • Of check onze insta pagina waar we altijd posten als we open zijn.

Het bier (van Heineken tot IJ-bier) is koud, de versgemalen koffie (van Moyee) warm en lekker. We hebben biologische Spaanse wijnen die echt voortreffelijk zijn. Mocht je trek krijgen, dan hebben we vaak een soep van de dag, salades, verse frietjes, tosti’s, sandwiches… En natuurlijk hebben we ook dit jaar weer heerlijke hapjes van Local Harvest!

Daarnaast kookt chef Ivy Powel, van ‘Tante Ivy’s lekkere keuken’ vanaf vrijdag het hele weekend heerlijk bij ons.

Menu.pdf

Wereldkeuken weekenden

Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn chefs uit andere delen van de wereld aan de macht. Onze vaste Surinaamse chef-kok Ivy Powel zorgt in de meeste weekenden voor spannende extra keuzes en bij mooi weer gaat de barbecue ook aan. Plof neer op ons heerlijke terras en laat je verrassen! En nogmaals: reserveren is NIET nodig. We vinden altijd wel een plekje. Reserveren is alleen verplicht bij overdekte restaurants. Uiteraard staan ​​de tafels op voldoende afstand en hebben wij ook andere maatregelen genomen om jullie een veilige en feestelijke beleving te geven!

 

 

Meer over bereikbaarheid vind je hier.