Waar je kunt genieten van lekkere hapjes, drankjes en het mooiste uitzicht van Amsterdam

Hartje Amsterdam, je ziet het Centraal Station, EYE, het Muziekgebouw. En tegelijkertijd heb je het gevoel alsof je er even helemaal uit bent. Geen auto’s hier, het verkeer bestaat uit pontjes, vrachtschepen, cruiseboten, zeilbootjes, eendjes, zwanen. Het IJ kabbelt aan je voeten. Met loungehoekjes, losse stoeltjes zoals in de Jardin de Tuileries in Parijs en zelfs een grasheuveltje om op te liggen – ons zomerterras is misschien wel het gezelligste hoekje van Amsterdam!

OPEN?

Vanaf eind april zijn we bij mooi weer open Op donderdag t/m zondag, van 11.00 uur tot en met circa 21.00 uur. Op vrijdag en zaterdag maken we daar 22.00 uur van. In de maanden juli en augustus ook op dinsdagen en woensdagen. Mooi weer is voor ons: 17 graden (of meer), droog en niet teveel wind. Bij wat druppels hebben we grote parasols, maar het blijft buiten, dus bij storm of fikse regen zijn we gesloten. Net als bij ouderwetse strandpaviljoens.

Wat te doen bij twijfel?

  • Je kunt even bellen: 020-2339941. Maar soms is het te druk om op te nemen.
  • Of kijk op onze insta-pagina waar we steeds posten of we open zijn.

Het bier (van Heineken tot IJ-bier) is koud, de versgemalen koffie (van Moyee) heet en lekker. We hebben biologische Spaanse wijnen die echt uitstekend zijn. Als je trek krijgt hebben we vaak een soep van de dag, salades, verse patat, tosti’s, belegde broodjes.. En natuurlijk hebben we ook dit jaar weer heerlijke snacks van Local Harvest!

Daarnaast staat chef Ivy Powel, van ‘Tante Ivy’s tasty kitchen’ vanaf vrijdag het hele weekend heerlijk bij ons te koken.

Klik hier om het volledige menu te bekijken.

Wereldkeuken-weekends

Op vrijdagen, zaterdagen en zondagen zijn de chefs vanuit andere wereldstreken aan de macht. Onze vaste Surinaamse chef Ivy Powel zorgt in de meeste weekends voor spannende extra keuzes en bij mooi weer gaat ook de barbecue aan. Strijk neer op ons heerlijke terras en laat je verrassen! En nogmaals: reserveren is NIET nodig. We vinden altijd wel een plekje. Reserveren is alleen een plicht bij binnen-restaurants. Natuurlijk staan de tafels wel op voldoende afstand en hebben we ook andere maatregelen getroffen om je een veilige én feestelijke ervaring te geven!

ivy
Tante Ivy

[col span

 

Meer over de bereikbaarheid vind je hier.