Waar mensen tot elkaar komen

“As I walked out the door toward the gate that would lead to my freedom,
I knew if I didn’t leave my bitterness and hatred behind,
I’d still be in prison.”

– Nelson Mandela

Iedere dag kan de romantische suite in een handomdraai worden omgetoverd tot inspirerende verzoenkamer, waar conflicten hanteerbaar worden en misschien zelfs worden opgelost. Sportverenigingen, schoolbesturen, bedrijven, maar ook gewone Amsterdammers krijgen hier steun van een team ervaren bemiddelingsexperts.

Weinig vertrouwen dat ‘de ander’ zal luisteren? Geef het een kans! Of vertel je verhaal aan een van onze mediators. Wie weet waar het toe leidt. Zoveel geld, tijd en energie gaat verloren aan strijd die soms toch te bemiddelen is. In de verzoenkamer van Herberg Het Mandelahuisje kun je onder professionele begeleiding alle mogelijkheden bespreken.
Weinig geld? Dan helpen we je ook voor minder of zelfs gratis.

Advies, hulp of bemiddeling

Je kunt contact opnemen met info@mandelahuisje.nl

Artistieke Mediation

Als praten niet werkt, dan is er altijd nog kunst!
‘Super inspirerend en heel bruikbaar.’ ‘Verbluffende resultaten’.

Theater/muziek

De theatrale muziekworkshop van theaterdocent en entertainer Liekje Welten is een bijzondere teambuildingsactiviteit. Muziek en theater zijn bij uitstek kunstvormen waarbij het gaat om de overdracht van emoties. Je leert elkaar op een totaal andere manier kennen wanneer je samen muziek maakt of acteert.

Dichten

Bedrijfsjournalist Frederieke Genevace en HR-specialist Jolanda Inklaar halen samen mensen met behulp van poëzie uit hun comfortzone. De deelnemers worden gestimuleerd om de essentie van wat hen bezighoudt, over te brengen in een gedicht. Dit heeft een verbindend effect, levert nieuwe energie en verrassende inzichten.

Meer weten?

Meer weten? Mail naar info@mandelahuisje