Contact & Route & Huren

Herberg het Mandelahuisje huren?

Heb je zelf een verbindend plan voor een presentatie, talkshow, lezing, training, brainstorm, heidag of trouwerij? Je bent van harte welkom! De glazen suite van het Mandelahuisje is voor één of meerdere dagdelen af te huren. Een meer inspirerende plek is haast niet denkbaar! Onze Surinaamse chef Ivy kan de heerlijkste lunches verzorgen. Mail naar info@mandelahuisje.nl om de beschikbaarheid te checken of bel 020- 233 99 41 of als het dringend is: 06-21940666 (Farah van Bommel)

Heel soms stellen we voor groepen tot circa 8 man ook de huiskamer van de historische havenmeesterswoning beschikbaar. Daar lees je hier meer over.

Overnachten kan bij ons dus in de Romantische Suite

Bereikbaarheid

Herberg Het Mandelahuisje staat op een landtong naast de Sixhaven. Vanuit de stad kom je daar het best in pakweg drie minuten met de pont vanaf het Centraal Station naar de Buiksloterweg of het IJplein. Vanaf beide aanlegsteigers is het zo’n acht minuten lopen of drie minuten fietsen (we zitten precies tussen de twee pontjes in).

Op de Sixhavenweg voordat de woonboten beginnen kun je parkeren naast de tranformatorhuisjes op het gras. (parkeerapp: 19627, a €1,60 p/u van 9-19)
Op de Meeuwenlaan en omgeving is altijd wel parkeerplek te vinden a 1,60 euro per uur. Daarvandaan is het zo’n 6 minuten wandelen. Dit is aan te bevelen, want dichtbij het Mandelahuisje zijn GEEN parkeerplekken voor bezoekers. En de laatste honderd meter (vanaf de rotonde) mag je alleen in wanneer je leverancier bent of bezoeker voor een overnachting (met een parkeer-afspraak).

Je kunt natuurlijk ook de parkeergarage gebruiken bij het Centraal Station. Daarna pak je dus de pont en ben je ook binnen een paar minuten bij ons.